Nyhetsarkiv

Kategori: Retrospelsfestivalen

Retrospelsfestivalen 2020 INSTÄLLD

Vi måste tyvärr meddela att vi landat i beslutet att ställa in årets upplaga av Retrospelsfestivalen. Detta beror givetvis på den pågående coronapandemin. Offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med över 50 deltagare är förbjudna även under sommaren, så vi anser att det vore direkt oansvarigt av oss att arrangera festivalen och riskera att öka spridningen av smittan.
Vår ambition är att arrangera Retrospelsfestivalen under 2021, men vi får lov att återkomma med mer information om det evenemanget när vi vet mer. Vi hoppas att du har förståelse för det här beslutet och att vi ses nästa år!

Läs nyhet...

TACK FÖR I ÅR!

Retrospelsfestivalen 2019 är förbi och vi försöker nu smälta alla intryck från helgen. Det är i princip omöjligt men vår upplevelse har varit positiv. Hårt arbete och gott sällskap av drivna personer gör att festivalen lyckas gå i mål och utvecklas år efter år. Framförallt är det alla utställare och besökare som gör att vi har möjlighet att utveckla festivalen och göra så att alla, stora som små kan uppleva festivalen på bästa sätt.

Läs nyhet...

Pressackreditering

Retrospelsfestivalen 2019 – Pressackreditering

Retrospelsfestivalen har på några få år etablerat sig som en av södra Sveriges viktigaste händelser för retrospelsfantaster. Arrangörsgruppen bakom festivalen arbetar nu hårt med att förbereda inför det sjätte arrangemanget, Retrospelsfestivalen 2019 som äger rum på Inkonst i Malmö den 31 augusti.

Läs nyhet...