Nyhetsarkiv

Cosplay Princess Peach

Träffa oss på Emporia i helgen – Lördag 4/10

Nu på lördag, den 4 oktober befinner vi från Retrospelsfestivalen oss på Emporia köpcentrum i Malmö! I samarbete med Game informerar vi om allt kul som händer på festivalen, du kan få en liten försmak av vad som komma skall då du kan prova på arkadspel och flipperspel! Dessutom kommer Prinsessan Peach och Super Mario finnas på plats, passa på att ta ett foto tillsammans med dom.

Läs nyhet...

Tävling: Swedish King Of Kong

1981 debuterade Donkey Kong som rollfigur i just arkadspelet med samma namn, sedan dess har han förekommit i många av Nintendos mer eller mindre klassiska spel. Det var också då en snickare kallad Jumpman, som senare skulle bli en rörmokare med namnet Mario, också debuterade.

Läs nyhet...

Roliga Prylar Presenterar: Tetris Challenge

Det är 30 år sedan den första versionen av Tetris släpptes. Den mest kända varianten av spelet är förmodligen den som kom med Game Boy 1989. Vi gör dock en liten extra tvist på tävlingen och lägger till ett extra moment i utmaningen, lyckas man ta sig till final ska man nämligen dessutom skapa sin egen handkontroll, en så kallad Makey Makey!

Läs nyhet...

«...10...1112