Nyhetsarkiv

Visa dina skills – vi presenterar årets tävlingar!

Precis som föregående år blir det tävlingar på Retrospelsfestivalen! Det är fritt fram att anmäla sig på plats och vi utlovar fina priser i potten utöver den enorma äran då. Som ni förhoppningsvis vet vid detta lag är temat för årets RSF Super Mario Bros. eftersom denna älskvärda figur fyller 30 (!) i år, därför passar det extra bra med en tävling på Super Mario temat! Men där är ett par andra spännande och roliga utmaningar att ta sig an. Nedan följer dom:

Läs nyhet...

Retrospelsfestivalen

Skaffa din förköpsbiljett idag!

Allting blir smidigare med förköp! Vår inträdeshantering blir mycket snabbare, genom att boka och betala din biljett i förskott kommer du snabbare och smidigare in på mässan. OBS! förköpsbiljetter finns enbart i begränsad upplaga. Precis som föregående år kostar inträdet till Retrospelsfestivalen endast 100 Kr. Varmt välkommen!

Läs nyhet...

Professeur Sakamoto

Träffa Professor Sakamoto på Retrospelsfestivalen!

En man med TV-spelskonsol på huvudet (Nintendo-Famicom), 8-bitars melodiarkitekt. Retrospelsfestivalen presenterar med glädje och stolthet en långväga gäst. Han kommer hela vägen från Japan faktiskt och hans namn är Professor Sakamoto!

Läs nyhet...

Super Mario Flashmob 1

Super Mario Flashmob

Sveriges största stadsfest Malmöfestivalen har precis avslutats. Vi på Retrospelsfestivalen tyckte det var passande att informera folket om vad som sker den 10 oktober på STPLN!

Läs nyhet...

«...1011...»