Nyhetsarkiv

Kategori: Träffa oss

Funktionärer sökes!

Funktionärer sökes!

2017 års festival planeras för fullt. Precis som föregående år behöver vi fler hjälpande händer, under dagarna 1-3 september, med olika uppgifter.

Läs nyhet...

Funktionärer sökes!

Retrospelsfestivalen söker nu funktionärer som hade varit villiga att hjälpa till under festivalen. Man kommer bli tilldelad olika arbetsuppgifter under dagen och mat kommer bjudas till samtliga funktionärer. Kan man inte hela dagen så gör det inget, vi godtar all hjälp vi kan få! Alla funktionärer får givetvis gratis inträde!

Läs nyhet...

Super Mario Flashmob 1

Super Mario Flashmob

Sveriges största stadsfest Malmöfestivalen har precis avslutats. Vi på Retrospelsfestivalen tyckte det var passande att informera folket om vad som sker den 10 oktober på STPLN!

Läs nyhet...

Cosplay Princess Peach

Träffa oss på Emporia i helgen – Lördag 4/10

Nu på lördag, den 4 oktober befinner vi från Retrospelsfestivalen oss på Emporia köpcentrum i Malmö! I samarbete med Game informerar vi om allt kul som händer på festivalen, du kan få en liten försmak av vad som komma skall då du kan prova på arkadspel och flipperspel! Dessutom kommer Prinsessan Peach och Super Mario finnas på plats, passa på att ta ett foto tillsammans med dom.

Läs nyhet...