Nyhetsarkiv

Våra sponsorer: Retroplay.se

För att Retrospelsfestivalen ska kunna gå runt behöver vi företag som är villiga att stötta oss som sponsorer. Vi kommer att presentera dessa olika hjälte-företag här på bloggen. Vi har kommit fram till den sista av våra sponsorer och det är ingen mindre än Retroplay.se som drivs av Jens Persson.

Läs nyhet...

Våra sponsorer: PappasPärlor

För att Retrospelsfestivalen ska kunna gå runt behöver vi företag som är villiga att stötta oss som sponsorer. Vi kommer att presentera dessa olika hjälte-företag här på bloggen. Idag har turen kommit till PappasPärlor, eller Johan Karlgren som han faktiskt heter.

Läs nyhet...

Våra sponsorer: Pixel K.a.f.e.

För att Retrospelsfestivalen ska kunna gå runt behöver vi företag som är villiga att stötta oss som sponsorer. Vi kommer att presentera dessa olika hjälte-företag här på bloggen. Idag har turen kommit till Pixel K.a.f.e. och dess ägare Andreas Halonen.

Läs nyhet...

Våra sponsorer: Japon

För att Retrospelsfestivalen ska kunna gå runt behöver vi företag som är villiga att stötta oss som sponsorer. Vi kommer att presentera dessa olika hjälte-företag här på bloggen. Nu har turen kommit till Japon Games AB och en av dess grundare Jan Jonsson.

Läs nyhet...

Våra sponsorer: Gamefun.se

För att Retrospelsfestivalen ska kunna gå runt behöver vi företag som är villiga att stötta oss som sponsorer. Vi kommer att presentera dessa olika hjälte-företag här på bloggen. Först ut är Gamefun.se vars ägare heter Rickard!

Läs nyhet...

Efterfest på Pixel K.A.F.E

När mässan stänger kl. 18 kan det vara skönt att vila än sisådär två timmar och göra sig redo. För ett par timmar senare, kl. 20, öppnar Retrospelsfestivalens officiella efterfest!

Läs nyhet...

Retrospelsfestivalen

Programmet är klart!

Cosplay, TV-spelsmusikquiz, tävlingar, föreläsare och lite annat smått och gott! Nu är vårt scenprogram och övriga händelser på Retrospelsfestivalen klara. Ta en titt på länken nedan så kan ni planera in ert besök på bästa sätt.

Läs nyhet...

Spelhjälpen

Spelhjälpen – Livestream på Retrospelsfestivalen

Det står nu klart att Spelhjälpen, ett initiativ för att bidra till flyktingkrisen, kommer livestreamas på Retrospelsfestivalen. Retrospelsfestivalen är glädje och kärlek! Det betyder dock inte att vi behöver blunda för verkligheten, och vi är oerhört glada att kunna samarbeta med Spelhjälpen.

Läs nyhet...

«...910...»