Nyhetsarkiv

Bordsbokning öppnar 31 Mars

Vi har fått en hel del förfrågningar om när och hur man kan boka sin utställarplats och bord på Retrospelsfestivalen 2015. Det är ju jättekul att det finns en sådan efterfrågan och vi ska försöka få plats med så många försäljare som möjligt!

Läs nyhet...

1100 Besökare, tack för i år och välkomna åter!

Vi hade ingen aning om vad vi kunde förvänta oss, vi hoppades och trodde att intresset för en Retrospelsfestival var stort i Skåne. Det som hände var över all förväntan över 1100 besökare kom under de 8 timmar festivalen var öppen, helt fantastiskt!

Läs nyhet...

Bredband2

Ny sponsor Bredband2

Vi är glada att kunna presentera en ny sponsor till helgens festival, nämligen bredbandsleverantören Bredband2.

Läs nyhet...

Retrospelsfestivalen

Fler förköpsbiljetter släppta

Vi sålde slut på första omgången förköpsbiljetter och efter lite interna diskussioner har vi kommit framtill att vi ska kunna erbjuda ett hyfsat antal förköpsbiljetter till utan för den delen skapa alldeles för långa köer, inträdet går mycket snabbare och smidigare med förköp, så passa gärna på att skaffa biljett. Där är som sagt ett gäng till släppta.

Läs nyhet...

Vägbeskrivning – Hitta enkelt till Retrospelsfestivalen

Vi har gjort en liten video så att ni enkelt ska kunna hitta till Retrospelsfestivalen! Kolla in videon som tar dig från Malmö C till Stpln som är lokalen där evenemanget huserar nästa lördag den 11 oktober. Om inget annat så får du också se lite fina sevärdheter från Malmö:

Läs nyhet...

Hamza Ftouni Konferencier på Retrospelsfestivalen

Hamza Ftouni förkroppsligar det vi kallar en riktigt Malmö-profil! Till vardags hörs han som programledare i Sveriges Radio Din Gata. Han driver en egen anti-rasistisk rörelse (Tung Baba Movement), medverkar i massa kulturella och samhälleliga projekt, ofta med ungdomar i fokus och just det: han jobbar även som konferencier!

Läs nyhet...

«...10...1112