Nyhetsartikel

En Fest i 8-bitar

Retrospelsfestivalens efterfest – En Fest i 8 bitar på Pixel K.A.F.E!

När mässan stänger finns det ingen anledning att hänga läpp, för festen fortsätter nämligen hela kvällen och natten på Pixel K.a.f.e. Räkna med fullt ös!

  • Lördag 11 oktober 2014
  • Plats: Pixel K.A.F.E
  • Adress: Östra Förstadsgatan 16
  • Tid: 20:00 – 01:00
  • På Scen: En Fest i 8 Bitar och Nordloef, Bitpop, VGM, Lo-Fi, Chipmusik

Vi har äran att presentera:

En Fest i 8 Bitar (DJ Set)

En Fest i 8 Bitar är klubben där du dansar till bitpop, vgm, lo-fi & chipmusik. Ta en öl med dina vänner och upplev klassiska arkadspel till bra musik!  Klubben startades av föreningen Syndikatet och har funnits sedan 2006.

Nordloef (Live)

Nordloef tar sin bakgrund som musiker i punkrock band och hans kärlek till elektronisk musik och skapar melodisk upbeat pop samtidigt som han klämmer ut så mycket musik som möjligt från sitt Nintendo Game Boy.

Han har turnerat över stora delar av världen och hans liveshow kan bäst beskrivas som en mix av en enmans punk show och ett svettigt DJ-set, allt detta med Game Boy som sitt verktyg.

OBS!

I inträdesavgiften ingår medlemskap i föreningen Pixel VIP samt en välkomstdrink. Pixel VIP är en spelförening på Pixel K.a.f.e som täcker flera former av spelande t.ex. arkad, tv-spel och kort/brädspel. Kostnad för inträde på efterfesten 100 kr. Biljetter går endast att köpa i förskott via eventzilla.

Så du behöver göra två saker!

(Köper ni fler biljetter måste varje person registrera sig på länken)