Bloggarkiv

Retrospelsfestivalen 2015 is coming…

Ni har kanske redan hört ryktena men Retrospelsfestivalens arrangörer har redan nu ca. 8 månader innan, börjat planera inför årets Retrospelsfestival. Precis som förra året kommer årets festival äga rum på STPLN i Malmö den 10/10 kl. 10:00.

Läs inlägg...

Game Emporia

Vår dag på Emporia

I lördags gjorde vi lite reklam för Retrospelsfestivalen på Emporia köpcenter i Malmö i samarbete med vår partner Game. Man fick prova på både arkadmaskiner och flipperspel, dessutom hade vi en Super Mario och en Princess Peach på plats! Ungarna var som tokiga med att bli fotograferade med vår rörmokare och prinsessa, det var jättekul att få träffa så väl unga som gamla som var intresserade av vår mässa.

Läs inlägg...

Världens dyraste TV-spel

Världens dyraste TV-spel sålt för 713 000 kr!

Retrospel är verkligen i ropet, för ett par månader sedan såldes till exempel ett NES spel, ett exemplar av Nintendo World Championship 1990 på eBay för helt otroliga 99 902 US dollar (cirka 713 000 SEK)! En riktig raritet och dyrgrip för spelsamlare. Trots en bortsliten etikett som bytats ut mot en handskriven beteckning ”Mario”, kunde en eBay användare kamma hem denna enorma summa pengar och en annan förhoppningsvis vara mycket nöjd med sitt inköp.

Läs inlägg...

«...45